مواد لازم:
گوشت گوساله=175 گرم(باریک و یکدست خرد شده)
پیاز خرد شده=2 عدد
پیازچه خرد شده=6 عدد
موسیر خرد شده=2 عدد
کلم بروکلی=225 گرم(به صورت گل های کوچک درآمده)
روغن سبزیجات یا بادام زمینی=2 قاشق غذاخوری
شیر نارگیل=400 گرم
گشنیز تازه و خرد شده=4 قاشق غذاخوری
پودر کاری=1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم کنید و به مدت یک دقیقه پودر کاری را در آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن بیفزایید و تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود تفت دهید. پیاز،پیازچه و موسیر را به آن اضافه کنید و دو تا سه دقیقه آنها را تفت دهید. سپس گلچه های کلم بروکلی را هم به مواد بیفزایید و آن را نیز 3 تا 5 دقیقه تفت دهید. شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط 8 تا 10 دقیقه خوب بجوشد تا گوشت کاملا نرم شود. سپس آن را در ظرف دلخواه بریزید و با گشنیز تزئین کنید. این غذا را فورا سرو کنید. ضمنا این غذا با کته سرو می شود
نظرات شما عزیزان: